MEDUSA: Všetky Primi majú už len jedno menu – časopis s ponukou jedál a nápojov, ako aj zaujímavými článkami

BRATISLAVA, 26. júla 2011 (tlacovasprava.sk) – MEDUSA Group zjednotila menu najúspešnejšieho slovenského reštauračného sieťového konceptu PRIMI. Tieto tri reštaurácie od začiatku roka vyhodnocovali svoje najúspešnejšie jedlá podľa viacerých kritérií. Výsledkom je jednotný jedálny a nápojový lístok pre všetky prevádzky. PRIMI Orange (Michalská ulica, Bratislava) tak napríklad „posunula“ svoj populárny hot choco sticky cake aj do PRIMI Polus a PRIMI River Lounge (Eurovea). Naopak tieto dva podniky obohatili menu na Michalskej ulici o čokoládovú penu s malinovou pastou, lesným ovocím a karamelovou slamou.

Menu - časopis siete Primi

Zjednocovanie menu sa však netýkalo len obsahu ale aj formy. Úspešný pokus s  „časopisom“, v ktorom si hosť nájde nielen jedálny a nápojový lístok, ale aj množstvo zaujímavých článkov z oblasti gastronómie a relaxu, sa osvedčil. A tak si môžu hostia siete Primi tento krát prečítať o gurmánke Katke Brychtovej, o čarodejníkoch zo Sahelu a samozrejme o najnovších gastrovychytávkach. A pozor, každá reštaurácia PRIMI má svoju vlastnú cover page časopisu/menu. PRIMI Orange (Michalská ulica) oranžovú, PRIMI Polus zelenú a PRIMI River Lounge (Eurovea) modrú.
„Mám veľkú radosť z toho, že sa náš nápad s časopisom ujal. Hosť, ktorý na niekoho čaká, sa už nemusí znudene pozerať z okna, alebo sa učiť naspamäť našu ponuku cestovín. Ponúkame mu zaujímavejšie využitie jeho voľného času,“ s úsmevom hovorí majiteľ skupiny MEDUSA Peter Štecko. „Navyše, desiatky tisíc očí, ktoré pozorne čítajú jedno vydanie nášho menu v niektorom z našich troch PRIMI podnikov, z neho robia  veľmi atraktívne inzertné médium,“ dodáva.
Pri vyhodnocovaní ponuky PRIMI sa zisťovala aj obľúbenosť jednotlivých jedál. Medzi najčastejšie objednávané jedlá siete PRIMI patria napríklad  klasické prosciutto crudo, paradajková polievka s čerstvo nastrúhaným parmezánom a bazalkou, pizza prosciutto fungi, fettucine primi (s kuraťom, sušenými paradajkami a toskánskym „primi“ syrovým chlebom), chicken honeymoon (kuracie prsia v medovo-horčicovom dipe), tiramisu a už spomínaný hot choco sticky cake.

Kontakt pre médiá:
Ľudovít Tóth
event2all
toth@event2all.sk
+421 907 982 221

MEDUSA GROUP bola založená v roku 2003 otvorením reštaurácie MEDUSA v historickom centre Bratislavy. Medusa bola vôbec prvým večerným podnikom a cocktail barom v Bratislave s vystúpeniami DJ-ov a v krátkom čase sa stala legendou nočného života. V tom istom roku (2003) bol vytvorený koncept samoobslužných reštaurácií PRESTO spolu so sieťou reštaurácií Al dente. Dnes prevádzkuje skupina v Bratislave devätnásť vlastných gastrozariadení (vrátane samostatnej cateringovej divízie), v ktorých pracuje vyše 400 zamestnancov. MEDUSA Group je najväčšou gastronomickou skupinou pôsobiacou na slovenskom trhu. Jej jediným vlastníkom je Peter Štecko. Viac info nájdete aj na www.medusagroup.sk.

Prehľad súčasných aktivít skupiny Medusa:
Slang pub, Hviezdoslavovo námestie (jún 2011) – najnovšia akvizícia MEDUSA Group v samom srdci Bratislavy. Onedlho prejde redizajnom a čiastočnou prestavbou, ktorá by mala dostať tento podnik na úroveň skupinového štandardu.
BARROCK, Sedlárska ulica (apríl 2011) – najväčší podnikom v centre Bratislavy (750 m2 priestorov pre hostí) propagujúci rock ako životný štýl. Jeho súčasťou sú atmosférické rockové dekorácie, najväčšie hamburgery, široký výber hot dogov, steaky a pečené rebierka, A samozrejme najväčšie a najpikantnejšie burito v meste. Viac na http://www.barrock.sk.
KUBU, Aupark (december 2010) – čerstvé domáce ručne robené cestoviny, fit jedlá, najkvalitnejšia káva z ponuky lavazza. Interiér inšpirovaný newyorským loftom, detský pizza pult  a samozrejme otvorená kuchyňa. Viac na http://www.kubu.sk.
Primi River Lounge Eurovea (2010) – rodinná reštaurácia na brehu rieky s prímorským interiérom, celoročným preskleným pavilónom s výhľadom na Dunaj a mediteránskou kuchyňou doplnenou o lokálne chute. Najúspešnejší projekt skupiny za rok 2010 z pohľadu prekonaných očakávaní (obrat, počet vydaných jedál).
Bistro Petite Provence, Hviezdoslavovo námestie (2010) – útulné francúzske bistro s rôznorodou provensálskou kuchyňou, ktorej základom sú čerstvé a kvalitné potraviny, sezónne menu, tradične plnené bagety, slané koláče qiuche, domáce koláče – flany, široká ponuka vín, cocktaily a limonády. Interiér klasického francúzskeho vidieckeho bistra, autentické plechové tabule na stene, vôňa levandule….
Le Club by Medusa, Hviezdoslavovo námestie (2010) – exkluzívny večerný podnik, trendy cocktaily a bublinky v pohári s doprovodom live DJ´s.
PRIMI Café, Lounge & Restaurant Polus (2010) – reštaurácia dekorovaná útulným nadčasovým interiérom a open space kuchyňou typickou pre väčšinu reštaurácii Medusa Group.
RIO Grande Restaurant, Hviezdoslavovo námestie (2009) – najnavštevovanejšia reštaurácia v centre Bratislavy inšpirovaná aj brazílskou kuchyňou s vyhľadávaným nočným klubom.
A la Carte, Plynárenská ulica (2003) –  business reštaurácia s útulným interiérom a širokým výberom cestovín, pizze, mias na grile ale aj s klasickým vyprážaným syrom.
Sit&Eat, Plynárenská ulica (2003) –  zrekonštruovaná prevádzka pôvodne z PRESTO siete. Moderná samoobslužná reštaurácia ponúka okrem tradičných obedových menu možnosť zostaviť si obed podľa vlastnej chuti.
Primi, Michalská ulica (2003) – jedna z prvých reštaurácii skupiny. Prírodné materiály, hlavne masívne drevo, koža, teplé farby stien a dekorácií útulnú domácu atmosféru.

PRESTO (2003) – sieť samoobslužných reštaurácií v bratislavských business centrách a administratívnych budovách známa vysokou úrovňou gastronomických služieb. Kvalita reštaurácie, rýchlosť fast-foodu.
Presto Digital Park II, Einsteinova 23, 851 01
Presto Lakeside Park, Tomášikova ulica
Presto Business centrum 1, Plynárenská ulica
Presto Business centrum 5, Plynárenská ulica
Presto, Polus, Vajnorská 100/B
Presto, centrála Allianz, Dostojevského rad
Presto, Allianz, Karloveská ulica
Presto, Allianz Račianska ulica

MEDUSA Catering – samostatná divízia skupiny. Zabezpečuje široký rozsah služieb od malých akcií pre pár osôb, súkromné oslavy až po eventy pre niekoľko tisíc účastníkov ako sú kongresy, plesy, vianočné párty.

Peter ŠTECKO (37) vyštudoval podnikový manažment na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Podnikať začal v osemnástich. Neskôr sa pre nízky vek pracovať s cennými papiermi zameral na módu. V roku 1993 založil firmu ZOE a od roku 1995 prevádzkoval rovnomennú sieť obchodov s módou. Príchodom globálnej konkurencie a presunom výroby do Ázie sa rozhodol zmeniť oblasť podnikania. V roku 2003 otvoril svoju prvú reštauráciu v centre Bratislavy s názvom MEDUSA. Dnes má skupina MEDUSA Group 19 prevádzok, vyše 400 zamestnancov a je  najväčšou slovenskou gastroskupinou. Peter Štecko je jej jediným majiteľom. Je ženatý a má tri deti.

Komentuj...

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google photo

Na komentovanie používate váš Google účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.