3D invázia Šmolkov je tu: Novinkou od HARIBO sú modrí penoví Chamallows Šmolkovia

PRAHA, BRATISLAVA, 10. septembra 2011 (tlacovasprava.sk) – Tohtoročné leto sa stalo modrobielym obdobím – časom Šmolkov. Pýtate sa prečo? V auguste mala premiéru celovečerná verzia 3D filmu Šmolkovia v réžii Raja Gosnella. Spoločnosť HARIBO prichádza práve pri tejto príležitosti s tipom na penové modrobiele cukríky Chamallows v tvare Šmolkov. K dobrému zážitku pri sledovaní filmu patrí aj niečo sladkého pod zub, napríklad HARIBO Šmolkovia. Zatiaľ čo filmoví Šmolkovia zaplavia svojou modrou farbou New York, HARIBO penoví Šmolkovia vám zaistia príliv chuti a radosti. Zaujímavé sledovanie v kine tak získa ďalší úplne nečakaný senzuálny rozmer – lahodnú chuť.

Tohtoročné leto patrí vďaka Šmolkom v podobe celoveče

rného trojrozmerného filmu jednoznačne deťom. Preto sme pre ne aj my pripravili štýlovú novinku v podobe modrobielej penovej pochúťky HARIBO Chamallows Šmolkovia, ktorá tematicky i chuťovo podporí rozmer filmu,“ uvádza Rostislav Němec, konateľ spoločnosti HARIBO SK. „Verím, že nekonečná detská fantázia na seba nenechá dlho čakať a dejová línia rozprávkovej animácie sa tak bude vďaka tejto sladkej podobe Šmolkov ďalej rozvíjať aj za hranicami multiplexov,“ dodáva Rostislav Němec.

Každý zo seriálových či filmových Šmolkov je niečím výnimočný, má nejakú typickú vlastnosť, podľa ktorej väčšinou získal príznačné meno (Maškrtník, Mudroš, Šidlo atď.) Zabávajte sa s kamarátmi a vymýšľajte lahodným Šmolkovským cukríkom mená napríklad podľa toho, čo alebo koho vám svojím tvarom pripomínajú. Nakoniec ich však nezabudnite všetky zjesť!

Vedeli ste, že …

  • …„bonbón“ je cukrovinka, ktorá sa po prvý krát objavila v 17. storočí vo Francúzsku. Pôvodne bonbóny jedli deti na kráľovskom dvore a pokrikovali: „Dobré! Dobré!“, čo je po francúzsky „Bon! Bon!“. Takto vznikol názov lahodnej cukrovej hmoty. Neskôr sa výroba cukríkov zdokonaľovala a začali sa vyrábať rôzne druhy – ovocné, karamelové, čokoládové, kyslé či gumové. Tie sa tešili veľkej obľube u detí i dospelých,
  • … veselé príbehy modrých škriatkov – Šmolkov (z originálu Les Schtroumpfs) boli pôvodne určené pre komiks „Johan & Pirlouit“. V roku 1959 sa postavičky objavili v belgickom časopise Le Journal spirou. Prvý film sa premietal v roku 1965 a následné filmové spracovanie na seba nenechalo dlho čakať, vznikali videohry a počítačové hry. Vzápätí vypukla „Šmolkovská mánia“?

Zamaškrťte si so spoločnosťou HARIBO – poznajte nových kamarátov a užite si to najkrajšie modré Šmolkovské leto!

Hans Riegel založil spoločnosť HARIBO v roku 1920 pod názvom HARIBO – Hans Riegel Bonn. O dva roky neskôr vytvoril „tancujúceho medvedíka“ – figúrku zo želatíny s ovocnou príchuťou. Táto figúrka sa neskôr stala svetovo známou ako HARIBO „Zlatý medvedík“ – „Goldbären“. Firma dodáva svoje želatínové výrobky do takmer stovky krajín sveta. „Zlaté medvedíky“ sa vyrábajú zo želatíny prírodného pôvodu. Od polovice tridsiatych rokov až dodnes výrobky HARIBO prezentuje známy slogan: „HARIBO chutí malým, rovnako aj dospelým“. Želatína je produkt prírodného pôvodu a je zdrojom bielkovín dôležitých pre tvorbu kolagénu. Kolagén sa vyskytuje vo všetkých typoch spojivového tkaniva. Je prítomný v pokožke, šľachách, kostiach a zuboch, v chrupavkách a dokonca aj v stenách krvných ciev. Výrobky HARIBO okrem toho neobsahujú tuk ani cholesterol, a preto ich možno bez obáv konzumovať aj pri nízkotukovej a nízkocholesterolovej diéte.

Crest Communications, a.s.
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel:+ 420 222 927 111
fax: +420 234 648 666
mobil: +420 731 613 623
email: lenka.pokorna@crestcom.cz
http://www.crestcom.cz

Komentuj...

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google photo

Na komentovanie používate váš Google účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.