Nový UPC mail má až 5 GB úložného priestoru, poslať a prijať môžete prílohy veľké až 100 MB!

BRATISLAVA, 1. októbra 2012 (tlacovasprava.sk) – Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, uvádza dnes nový UPC mail pre užívateľov internetového pripojenia UPC Fiber Power. Nový UPC mail ponúka výrazne vyššiu kapacitu a funkcionalitu, čím sa dostáva na úroveň najmodernejších a najväčších medzinárodných internetových emailových služieb.

S novým UPC mailom získa každý užívateľ UPC internetu celý rad výhod, ktoré výrazne zvyšujú nielen kapacitu, ale i funkcionalitu tejto služby.

Najväčšie výhody nového UPC mailu sú:

– 5 GB úložný priestor, ktorý získa každý užívateľ UPC internetu. Je to až 50 krát viac než umožňovala doterajšia schránka elektronickej pošty.

– prílohy až do 100 MB – prijímanie a odosielanie veľkých príloh až do 100 MB

– prepojenie do ostatných emailových účtov z jedného miesta

– linky do sociálnych médií, ako je facebook či twitter, a možnosť zdieľania informácií priamo zo schránky

– celý rad ďalších funkcií (RSS, kalendár, kontakty, úlohy, úložisko dokumentov s možnosťou zdieľania, atď.)

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA uvedením nového UPC mailu vychádza v ústrety požiadavkám a potrebám svojich internetových zákazníkov, ktorí kladú stále vyššie nároky najmä na kapacitu emailovej schránky. Nový 5 GB UPC mail spĺňa aj tie najvyššie úložné kritériá, a zároveň potvrdzuje technologickú vyspelosť internetovej služby UPC Fiber Power, ktorá ponúka pripojenie na internet s rýchlosťou až do 120 Mbit/s.

UPC INTERNET ODDNES AJ V REVÚCEJ

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA dnes súčasne rozšírila pokrytie internetovou službou UPC Fiber Power, a to v meste Revúca. Výhody a prednosti vysokorýchlostného internetu od UPC sú tak oddnes dostupné už pre obyvateľov v 24 mestách: Bratislava, Trnava, Žilina, Košice, Banská Bystrica, Prešov, Trenčín, Pezinok, Dunajská Streda, Šamorín, Hlohovec, Štúrovo, Nové Zámky, Levice, Zvolen, Dolný Kubín, Poprad, Svit, Spišská Nová Ves, Moldava nad Bodvou, Bardejov, Vranov nad Topľou, Michalovce a Revúca.

Jaroslav Kolár
UPC BROADBAND SLOVAKIA
hovorca
T: 02 594 22 704
M: 0911 911 422
E: jkolar@upc.sk
W: http://www.upc.sk

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.