M-Market rozširuje sieť obchodných centier KOCKA o prevádzku vo Zvolene (FOTO)

ZVOLEN, 28. februára 2013 (tlacovasprava.sk) – Dnes o 13:00 sa vo Zvolene otvára lokálne nákupné centrum KOCKA. Slovenská investičná skupina M-MARKET s výhradne slovenským kapitálom pokračuje v budovaní siete malých centier, ktoré sú blízko zákazníkom a určené pre každodenné nákupy. Základným nájomníkom je spoločnosť CBA Slovakia s.r.o. s konceptom Diskont CBA.

KOCKA ZVOLEN
KOCKA ZVOLEN

V tomto roku bude silnieť nástup lokálnych, susedských a sídliskových obchodných centier. Mnohé pôvodné nákupné strediská dostanú novú, modernú tvár.

„Pokračujeme v budovaní siete nákupných centier KOCKA v súlade s týmito trendmi. Prvá KOCKA bola otvorená v centre Senca v júli 2012. Rekonštrukcia zvolenského objektu trvala 7 mesiacov, investovali sme z vlastných zdrojov, pričom sme rešpektovali prirodzený ráz miesta,“ hovorí predseda predstavenstva M-Market, a.s. Marian Šufliarsky.

„Pozorne sme počúvali našich zákazníkov a tak je našou prioritou prirodzene vyjsť v ústrety ich požiadavkám. Vieme, že nakupujú častejšie a vyhľadávajú predovšetkým čerstvý tovar, ako ovocie a zeleninu, lahôdky, pekárenské produkty. Preto je KOCKA koncipovaná ako denné lokálne nákupné centrum. Remodelovaný Diskont CBA, ako jeho základný nájomca, poskytuje na ploche 770 m2 najmä čerstvý tovar s najvyšším zastúpením slovenských potravín,“ hovorí Vladimír Kocúrek, viceprezident CBA Slovakia.

Zvolenská KOCKA ponúka lokálnu možnosť nákupu v moderne zrekonštruovanom objekte s charakteristickým nápaditým dizajnom a farebnosťou fasády. V súčasnosti ponúka priaznivú otváraciu dobu a okrem potravín tiež odevy, kvetinárstvo a služby ako pošta, kaviareň, reštauráciu a lekáreň. KOCKA sa nachádza v okrajovej časti sídliska „Západ“, len 150 m od obchvatu Zvolen – Banská Bystrica. Jeho lokalizácia zaručuje komfort pre vyše 11 000 obyvateľov sídliska ako aj pre ostatných Zvolenčanov. Lokalita v okolí Pražskej ulice je nimi ako vnímaná dostupná alternatíva denného nákupu.

Pôvodný slovenský koncept KOCKA je založený na systémovej a citlivej rekonštrukcii menších lokálnych nákupných stredísk. Aj cieľom architektonického návrhu zvolenskej KOCKY bolo nájsť pôvodné tvaroslovie objektu s využitím výrazových prostriedkov súčasnosti. Návštevníkov na prvý pohľad zaujme už presklená fasáda, ktorá kryje schodiskový priestor s preskleným výťahom. Rekonštrukcia rieši aj bezbariérový prístup do centra.

Zvolenská KOCKA v kocke:
začiatok rekonštrukcie júl 2012
prenajímateľné priestory 1140 m2 (1. NP), 1156 m2 (2. NP)
počet prenajímateľných jednotiek 12

M-MARKET, a.s. je významnou slovenskou investičnou spoločnosťou sídliacou v Lučenci. Do svojej súčasnej podoby sa transformovala v roku 1997. Charakter jej pôsobenia na trhu je zachytený v prenájme nehnuteľností, ďalej v správcovských a developerských činnostiach. Najznámejším projektom spoločnosti je sieť potravín CBA Slovakia.

Obchodná spoločnosť CBA Slovakia, s.r.o. Lučenec vznikla v roku 2003, aj keď podnikateľské aktivity jej zakladateľov siahajú až do roku 1992. V súčasnosti prevádzkuje dva veľkoobchodné sklady a 340 maloobchodných prevádzok po celom území SR, členených do troch hlavných maloobchodným reťazcov CBA Potraviny, Cent Supermarket CBA a Diskont CBA. Prevádzkuje tiež štvrtý formát, unikátny festivalový supermarket FEST Market CBA. Spoločnosť zamestnáva približne 2 400 zamestnancov a je členom nákupnej aliancie CBA SK.

Iveta Erdélyiová
Marketingový manažér
CBA Slovakia, s.r.o.
Dukelských hrdinov 2, 984 01 Lučenec
Tel.: +421 47 431 64 30
Fax: +421 47 431 64 80
mobil: +421 910 961 777
mail: iveta.erdelyiova@cba-slovakia.sk

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.