Central Europe Throwdown: Najväčšia CrossFitová udalosť roka o 5000 eur sa uskutoční v Bratislave

BRATISLAVA, 23. novembra 2013 (tlacovasprava.sk) – Central Europe Throwdown bude pre všetkých CrossFitových nadšencov, atlétov, či trénerov, ktorí o CrossFite už čo to vedia,  a radi by si svoje sily porovnali s rovnako zdatnými. Ide o prvú súťaž v strednej Európe, ktorá svojou kvalitou a obsahom zasiahne CrossFit elitu celej Európy.

Central Europe Throwdown: Samotnej súťaži budú predchádzať dve kvalifikačné kolá, ktoré budú v podobe dvoch workoutov a uskutočnia sa v čase od 1.12. – 15.12.2013.
Central Europe Throwdown: Samotnej súťaži budú predchádzať dve kvalifikačné kolá, ktoré budú v podobe dvoch workoutov a uskutočnia sa v čase od 1.12. – 15.12.2013.

Centrom diania bude práve Slovensko, konkrétne Bratislava. Tí najlepší si budú môcť porovnať sily 9. februára 2014, v športovej hale Elán, ktorá ponúka kvalitný priestor nielen pre športovcov, ale aj pre divákov, ktorí túto CrossFitovú udalosť roka nechcú zmeškať.

Samotnej súťaži budú predchádzať dve kvalifikačné kolá, ktoré budú v podobe dvoch workoutov a uskutočnia sa v čase od 1.12. – 15.12.2013. Organizátori eventu: CrossFit Pressburg a CrossFit Bratislava, v spolupráci s poprednou športovou značkou Reebok, ktorá je svetovým sponzorom CrossFitu, Powergears a BodyWorld.

Celkovo bude vybraných 50 mužov a 30 žien s najlepšou kondíciou, ktorí postúpia do bratislavského finále. To bude prebiehať tromi vyraďovacími kolami a ukončené finálovým workoutom. Avizovaná je aj účasť svetových CrossFit atlétov.

Hlavná cena pre víťaza je 5 000 eur, o ktoré sa skutočne oplatí zabojovať. Viac informácií na stránke Central Europe Throwdown, kde budú vyhlásené aj všetky podmienky súťaže, ako aj podrobné informácie o registrácii a online kvalifikácii.

KONTAKT PRE MÉDIÁ:
Eva Sérová
PR manager
+ 421 948 170 688
eva.serova@prbonus.sk

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.