*
článok
Gastro, Reklama & Marketing, TLAČOVÉ SPRÁVY

Svadobná hostina na Pohode! Mladomanželia oslavovali v Treska Bare (FOTO)

TRENČÍN, 13. júla 2015 (tlacovasprava.sk) – To že na letných festivaloch vznikajú letné lásky je samozrejmé. Máloktoré však vydržia dlhšie a ešte menej z nich sa zavŕši manželstvom. Jeden z párov, ktorý sa minulý rok zoznámil na Bažant Pohode, si cez víkend povedal svoje áno. Svadobná hostina prebiehala v Treska Bare Ryba Žilina priamo na festivale, ktorý ich spojil a navždy zmenil ich životy.

Okrem množstva aktivít, ktoré pre návštevníkov festivalu Ryba Žilina, s.r.o., pripravila, sa rozhodla vo svojom Treska Bare usporiadať svadobnú hostinu pre mladý manželský pár. Ten sa zoznámil na minuloročnej Bažant Pohode. Presne rok od prvého stretnutia, teda v sobotu 11.7.2015, si povedali svoje áno na trenčianskej radnici. Odtiaľ sa ale aj so svojimi priateľmi a rodinou presunuli späť na trenčianske letisko, kde oslavy pokračovali.

Čerstvá nevesta Zuzana externe študuje vysokú školu a živí sa ako profesionálna hosteska. Jej vyvolený je zas milovníkom tohto festivalu a jeho pravidelným návštevníkom.

Čerstvá nevesta Zuzana externe študuje vysokú školu a živí sa ako profesionálna hosteska. Jej vyvolený je zas milovníkom tohto festivalu a jeho pravidelným návštevníkom.

Zásah osudu

Čerstvá nevesta Zuzana externe študuje vysokú školu a živí sa ako profesionálna hosteska. Práve vďaka svojej práci sa minulý rok dostala na Bažant Pohodu už po štvrtý krát. Jej vyvolený je zas milovníkom tohto festivalu a jeho pravidelným návštevníkom.

Osud to zariadil tak, že na seba na minuloročnej Pohode narazili 4 krát. Keď zoberieme do úvahy, že na festivale sa nachádzalo približne 30 000 ľudí, je jasné, že nemohlo ísť o náhodu.

Posledný krát na seba narazili tesne pred odchodom a to sa už čerstvý ženáč odhodlal a sympatickej hosteske sa prihovoril.

Vymenili sme si kontakty na facebooku a nejaký čas sme si písali. Vedela som ale, že je to osud a tak nebolo čo riešiť,“ približuje s úsmevom Zuzana. Myšlienka na svadbu, ktorá by sa zavŕšila práve na tohtoročnej Bažant Pohode im napadla obom spontánne. Keďže obaja sú dobrodruhovia a neboja sa netradičných príležitostí, rozhodli sa ju uskutočniť.

Pravá hostina s grilovanými špecialitami

Samotná hostina sa začala o 16:00 v Treska Bare, ktorý pre svadobčanov a ich dvanásť hostí pripravil malú hostinu v podobe grilovaných rýb a iných rybích špecialít.

Svadobčania si skvele pochutnali, v Treska Bare panovala veselá nálada a radosť zo spojenia dvoch milujúcich a milovaných ľudí. „Spolu sme jedna duša, jedno srdce,“ dodala šťastná nevesta.

Spoločnosť Ryba Žilina je vďačná, že mohla mladomanželov a ich najbližších pohostiť a symbolicky ich tak vyprevadiť na spoločnú cestu životom.

Neostáva teda nič iné, než im na nej zaželať veľa lásky, šťastia a najmä pohody.

Fotogaléria:

Jeden z párov, ktorý sa minulý rok zoznámil na Bažant Pohode, si cez víkend povedal svoje áno.

Jeden z párov, ktorý sa minulý rok zoznámil na Bažant Pohode, si cez víkend povedal svoje áno.

Svadobná hostina prebiehala v Treska Bare Ryba Žilina priamo na festivale, ktorý ich spojil a navždy zmenil ich životy.

Svadobná hostina prebiehala v Treska Bare Ryba Žilina priamo na festivale, ktorý ich spojil a navždy zmenil ich životy.

Ryba Žilina, s.r.o. usporiadala v Treska Bare svadobnú hostinu pre mladý manželský pár.

Ryba Žilina, s.r.o. usporiadala v Treska Bare svadobnú hostinu pre mladý manželský pár.

Kontakt pre médiá:
Peter Barnaš
Junior manager
DIVINO, s.r.o.
Máchova 25, 821 06 Bratislava
phone: +421 918 061 815
e-mail: barnas@divino.sk

Komentáre

Momentálne neexistujú žiadne komentáre.

Komentuj...

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: