*
článok
Gastro, Služby, TLAČOVÉ SPRÁVY

Regal Burger po 100 000 predaných burgeroch spúšťa novinku a chystá sa rásť

BRATISLAVA, 20. januára 2016 (tlacovasprava.sk) – Regal Burger, úspešná slovenská sieť reštaurácií s kvalitnými hamburgermi, oslavuje druhé výročie od založenia. Pri tejto príležitosti rozširuje ponuku o raňajkové menu a zároveň začína novú stratégiu rozširovania počtu prevádzok.

Regal Burger vznikol v roku 2013 ako nový koncept nadšencov pre kvalitné jedlo, ktorí v polovici januára 2014 otvorili prvú kvalitnú burgráreň na Palackého ulici v Bratislave. Neskôr pribudla ďalšia prevádzka v nákupnom centre Eurovea, a Regal Bus, v ktorom si zákazníci môžu kúpiť občerstvenie na festivaloch ako napr. Pohoda či Grape. Počas svojho dvojročného pôsobenia grilmajstri pripravili viac ako 100 tisíc hamburgerov.

Regal Burger Bratislava

REGAL BURGER OSLAVUJE DRUHÉ VÝROČIE OD ZALOŽENIA

Jednou z priorít spoločnosti je pripravovať svoje jedlá zo špičkových a čerstvých surovín. Používa 100 % hovädzie bio mäso zo stredného Slovenska, denne čerstvo pečené žemle zo západného Slovenska, a čo najviac lokálnej zeleniny v kombinácii s omáčkami a ďalšími surovinami vlastnej výroby. Hranolky ako aj ďalšie výrobky si Regal vyrába sám, bez použitia mrazených polotovarov. Dôkazom o čerstvosti je aj to, že v Regal Bugeri nenájdete ani jednu mrazničku.  „Regal je značka, na ktorú chceme byť hrdí. Kvalita a čerstvosť surovín a hlavne samotných jedál pripravovaných bez kompromisov, je pre nás najdôležitejšia,“ hovorí Roman Kóňa, tvorca receptov a konceptu a konateľ spoločnosti.

Túto filozofiu najvyššej kvality sa snaží priniesť aj do nového raňajkového menu. Toto pozostáva zo sladkých – dozlatista opečených domácich brioškových trhancov s ovocím, zaliatych slivkovým sirupom a jogurtom. Slaným variantom je syrový toast so slaninkou, pestom a zeleninou na báze dôkladne overených a vyskúšaných surovín. K výdatným raňajkám patrí aj výborná káva. Tú pre koncept Regal nastavil majster sveta v príprave kávy systémom Aeropress Lukáš Záhradník:

„Regal Burger podáva najlepšie burgre aké poznám, a tak mi bolo cťou, keď ma jeho majitelia oslovili na spoluprácu pri hľadaní najlepšej kombinácie kávy a raňajok v ich podaní. Verím, že výberová káva, ktorá je pripravená špičkovou technológiou bude zákazníkom chutiť.“ Raňajky začínajú v stredu 20.1.2016 špeciálnou ochutnávkou pre facebook fanúšikov Regal Burgeru a vo štvrtok 21.1.2016 od 08.00 každý deň pre verejnosť.

Regal Burger ďalej pracuje na rozširovaní počtu prevádzok. „Regal sa stal synonymom kvalitného hamburgeru v centre Bratislavy, chceme však priniesť náš koncept aj do zvyšku mesta a neskôr tento rok aj do ďalších miest na Slovensku. V poslednom čase sme pracovali na nastavení vzťahov s dodávateľmi, ale aj pracovných procesov tak, aby sme si boli istí, že dokážeme rásť pri zachovaní kvality, za ktorou si stojíme a ktorá je pre nás prvoradá,“ hovorí Jozef Bardík, riaditeľ a spolumajiteľ spoločnosti.

Regal Burger plánuje v prvom polroku 2016 otvoriť minimálne tri nové prevádzky, čím sa stane najväčšou pôvodnou sieťou burgrární v strednej Európe.

Regal Burger Bratislava

REGAL BURGER SPÚŠŤA KONCEPT RAŇAJOK

Regal Burger vznikol v roku 2013 ako projekt nadšencov dobrého jedla z prostredia občianskeho združenia Bratislavský Regál. Prvé hamburgre pripravovali na festivale Pohoda v roku 2013 a v januári 2014 otvorili prvú kamennú prevádzku, v ktorej priniesli do Bratislavy domáce burgre z čerstvých surovín. V súčasnosti spoločnosť vlastní viacero prevádzok v Bratislave, zároveň poskytuje catering na eventoch a jej vlastný autobus zn. Karosa z roku 1976 sa stal stálicou na top slovenských festivaloch. Regal Burger je domáca sieť, so 100 % účasťou slovenských majiteľov. Na prvú polovicu roka 2016 je naplánované otvorenie minimálne troch nových prevádzok na Slovensku. Spoločnosť zamestnáva viac ako 40 zamestnancov a tento počet plánuje v roku 2016 viac než strojnásobiť.

Roman Kóňa – chef, spolumajiteľ a konateľ spoločnosti Regal Burger vyštudoval v Bratislave matematiku a ekonómiu. Počas vysokej školy pracoval v spoločnosti Deloitte a na Švédskom obchodnom zastupiteľstve. Neskôr pracoval pre rôzne IT-firmy ako obchodník. Ako tridsaťročný zmenil svoj život, dal výpoveď v práci a vrhol sa do gastronómie. Žije jedlom. Jeho manželka Monika je foodblogerka so stránkou www.lapetit.sk. Spolu varia a založili stránku Bratislavský regál. Keď nevarí, griluje. Keď negriluje, vzdeláva sa v oblasti gastronómie. V poslednej dobe experimentuje so sous-vide a prirodzenou chuťou mäsa a tuku.

Jozef Bardík – riaditeľ, konateľ a spolumajiteľ spoločnosti Regal Burger, pracoval po skončení školy v zahraničí, kde pôsobil v oblasti consultingu pre spoločnosť McKinsey&Company a v oblasti private equity pre americký fond Advent International. Po návrate investoval do viacerých úspešných startupov na Slovensku (3070, JobAngels, ThirtySeventy digital a ďalších), v Indii (Urbanity Multisol, myFreshy) a v ďalších krajinách (Player Hunter, ruck.us a i.). V súčasnosti sa venuje ďalším investíciám do startupov ako aj rozvoju svojho portfólia v oblasti gastronómie. Okrem pôsobenia v spoločnosti Regal Burger investoval napríklad do firiem Tale of Brew, Colonial Café, či Piešťanského pivovaru. Jozef aktívne pôsobí vo viacerých neziskových organizáciách hlavne v oblasti vzdelávania ako podporovateľ, člen správnych rád či konzultant. Žije v Piešťanoch.

Kontakt:
Veronika Klimeková, 0905 688 356, veronika@regalburger.com

Komentáre

Momentálne neexistujú žiadne komentáre.

Komentuj...

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: