Spevák Thomas Puskailer novou tvárou značky SOLADEY-ECO (FOTOGALÉRIA)

BRATISLAVA, 28. októbra 2011 (tlacovasprava.sk) – Revolúciu v dentálnej hygiene, ktorá konečne prichádza aj na Slovensko, sa rozhodla podporiť známa tvár, ktorú okrem spevu preslávil ten najzdravší a najžiarivejší úsmev.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Thomas Puskailer a revolučná novinka v ústnej hygiene, zubná kefka  SOLADEY-ECO spojili sily, aby na Slovensku odštartovali osvetu v oblasti starostlivosti o chrup. Spevák s najnápadnejším úsmevom spomedzi našich známych osobností sa rozhodol podporiť projekt, zásluhou ktorého sa začínajú rúcať zaužívané stereotypy o nevyhnutnej potrebe zubných pást v dentálnej hygiene. „Projekt SOLADEY-ECO podporujem. O tom, že zubné pasty pre fluór, ktorý obsahujú, v skutočnosti škodia nášmu zdraviu, čítam a počúvam stále častejšie. Aj preto ma myšlienka SOLADEY-ECO zaujala,“ tvrdí ambasádor zdravého a šťastného úsmevu a nová tvár revolučnej novinky na slovenskom trhu.

Okrem ohľaduplnosti voči zdraviu používateľa i voči jeho výdavkom na nákup stále nových a nových zubných kefiek či pást, je neprehliadnuteľným pozitívom prevratnej novinky na trhu jej mimoriadna šetrnosť voči životnému prostrediu. Vďaka titandioxidovej tyčinke umiestnenej v rukoväti kefky SOLADEY-ECO, ktorej trvácnosť je pri správnom zaobchádzaní až niekoľko rokov, netreba kupovať ďalšie zubné kefky a iné dentálne prostriedky, ktorých nadmerná výroba škodí životnému prostrediu.

„Ja aj moja manželka sa snažíme žiť v súlade s prírodou. Máme pozitívny vzťah k bio produktom a snažíme sa šetriť životné prostredie. Tým sme sa nikdy netajili. Preto som sa so zubnou kefkou, ktorej výhodou je okrem iného práve ekologickosť, stotožnil okamžite,“ vysvetľuje spevák a jedným dychom dodáva, že podobne pozitívny vzťah k produktom šetriacim životné prostredie má tiež jeho manželka Abbey. „Keď som sa dozvedel, koľko výhod táto novinka prináša, bol som prekvapený. A veľmi príjemne. Myslím, že bol najvyšší čas, aby aj slovenský spotrebiteľ dostal právo zvýšiť svoju životnú úroveň i v oblasti starostlivosti o zdravie.“

Viac info:
Ing. Lucia Voleková
+421 905 635 746
volekova@dobias.co

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.