Na Slovensku vychádza Dia šlabikár o diabete prvého typu, k dispozícii bude zadarmo!

SPIŠKSÁ NOVÁ VES, 13. augusta 2013 (tlacovasprava.sk) – Na Slovensku vychádza Dia šlabikár, ktorý má ambíciu dať ucelené a kompletné informácie o problematike diabetu prvého typu. Je určený nielen diabetikom a ich rodinám , ale aj všetkým , ktorý s diabetikom prichádzajú do kontaktu predovšetkým učiteľov, trénerom, alebo animátorom voľného času.  Dozviete sa základné informácie o ochorení, o stravovaní, o zdravom životnom štýle ,o právach a povinnostiach diabetikov a mnoho rád, ktoré vlastnými skúsenosťami získali členovia Združenia rodičov a priateľov diabetických detí zo Spišskej Novej Vsi a ako ich spísal kolektív pod vedením Petra Hercega.

Krst šlabikára sa koná 26. augusta 2013 o 19:00 v priestore penziónu Ranč na Podlesku neďaleko Hrabušíc. V tento deň bude publikácia k dispozícii aj na bezplatné stiahnutie na http://www.martinus.sk.

Kniha bude bezplatne k dispozícii nielen detským diabetikom a ich rodinám, ale aj v každej ambulancii detského diabetológa  na Slovensku a učiteľom , ktorí učia deti s diabetom. Podrobnosti sú k dispozícii na http://www.spisiacik.sk.

Vďaka finančnej pomocou partnerov – napríklad spoločnosti Embraco Slovakia, s.r.o. a Nadácii pre deti Slovenska fondu Hodina deťom sa kniha bude šíriť bezplatne!

Ing. Peter Herceg
Mobil : 0905 331 892
http://www.spisiacik.sk
spisiacik@spisiacik.sk

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.