Na Slovensku sa spúšťa nový spravodajský portál o vapingu a elektronických cigaretách

BRATISLAVA, 21. januára 2015 (tlacovasprava.sk) – Stretli ste sa už s pojmami ako vaping, e-cigareta či e-liquid? Ak nie, tak nový spravodajský portál efajčiar.sk je určený niekomu inému ako vám.

Všetci ostatní, ktorým učaroval mohutný dym z elektronických cigariet a menšie riziko zdravotných problémov pri inhalovaní nikotínu je určený web orientovaný na tematiku elektronických cigariet, má ambíciu ponúknuť spoľahlivý servis pre začiatočníkov aj pokročilých, aktuality zo sveta vapingu, lifestyle, recenzie a marketing.

V blízkej budúcnosti čakajú tento segment zvyšujúce sa snahy o reguláciu. Považujeme za dôležité vytvorenie jedného silného fóra s možnosťou ovplyvňovať verejnú mienku, združovať záujmové skupiny a najmä informovať užívateľov o legislatívnych procesoch, ktoré môžu mať vplyv na celý trh,” uvádzajú autori v zdôvodnení vzniku stránky.

Tá má vďaka svojej pestrosti, prehľadnosti a aktuálnosti ambíciu stať sa prioritným zdrojom informácií pre všetkých vaperov na Slovensku ale aj v Českej republike.

Prevádzkovatelia v súčasnosti oslovujú predajcov, dovozcov aj poskytovateľov služieb v segmente elektronických cigariet a APV (Advanced Personal Vaporizer) s ponukou reklamnej spolupráce. “Upozorňujeme, že nie sme e-shop, a teda nechceme konkurovať obchodom, produktom ani iným poskytovateľom služieb v oblasti elektronických služieb,” pripomína portál.

Nový slovenský portál pre vaperov efajčiar.sk
Hlavná stránka portálu efajčiar.sk

Kontakt:
Juri Kuchar
Efajciar.sk
projektový manažér
juri.kuchar@gmail.com

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.