Mejdan roku! Vondráčková s Davidom prevalcovali Bratislavu (FOTOGALÉRIA)

BRATISLAVA, 14. decembra 2011 (tlacovasprava.sk) – Skutočný Mejdan roku! Česká popová diva Helena Vondráčková a kráľ diskoték Michal David v utorok večer takmer zbúrali Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave. Niekoľko tisíc fanúšikov nestarnúcich legiend československej hudobnej scény si užilo ich trojhodinový koncert, pri ktorom si zaspievali a tancovali na ich najväčšie hity.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Mejdan roku odštartoval Igor Kmeťo mladší, ktorý všetkých do varu spolu s tanečníčkami z Ladylicious. Po ňom už za búrlivého aplauzu bratislavského publika vyšiel na pódium Michal David a svoje vystúpenie odpálil notoricky známou pesničkami Colu, pijeme Colu, My máme príma rodiče a Dívka na inzerát. Rovnaký scenár sa opakoval aj pri príchode Vondráčkovej. Tá zožala najväčšie ovácie pri skladbách Dlouhá noc či Sladké mámení. Absolútnym vrcholom, pri ktorom naskakovali ľuďom zimomriavky bolo, keď nechala celú halu spievať refrén z Lásko má, já stúňu.

„Bolo to úžasné publikum. Keď som videla, koľko ľudí prišlo, bola som dojatá,“ povedala po koncerte Vondráčková. Michal David si svoje vystúpenie užil rovnako, ako jeho „parťáčka“. „Atmosféra bola elektrizujúca a každého umelca nesmierne poteší, keď vidí niekoľko tisíc fanúšikov, ako spievajú jeho pesničky spolu s ním,“ dodal Michal David.

Okrem piesní, ktoré zaspievali každý sám, divákov potešili aj tromi duetmi a čerešničkou na torte bolo Helenine sólo na perkusiách. Tí ich za to odmenili dlhým standing ovation počas niekoľkých posledných piesní.

Mgr. Dodo Mikláš
konateľ
ACCESS Production, s.r.o.
Rulandská 6, 902 01  Pezinok
http://www.accesspro.sk
0903 231321
0948 188889

1 comments

  1. Koncert bol úžasný,skvelý.David to rozpálil,ale popová kráľovná Helenka excelentne a brilantne zvládla svoje fantastické spevácke umenie a očarujúcu tanečnú choreografiu,napriek neľahkému obdobiu,ktoré prežíva dokázala,prečo ju niekoľko generácií jej fanúšikov nevýslovne zbožňuje,perfektne dokonalá Profesionálka so zlatom a slnkom zaliatym hlasom,ktorá vychádza z Heleninho,obrovsky veľkého,láskyplného SRDCA,jej ľúbezne nežný zamatový hlas hladí dušu,lieči srdce.

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.