Reebok rozbieha kampaň Live with Fire, jej tvárami na Slovensku sú Richard Lintner a Mirka Partlová (FOTO+VIDEO)

BRATISLAVA, 18. marca 2013 (tlacovasprava.sk) – Značka Reebok štartuje novú, plne integrovanú marketingovú kampaň pod názvom Live With Fire. Športová značka ňou pokračuje vo svojom poslaní, ktorým je meniť spôsob, akým ľudia vnímajú a prežívajú kondičný šport. Reebok chce ukázať, ako môže aktívny životný štýl inšpirovať ľudí k tomu, aby žili svoj život so zanietením a pocitom zmysluplnosti – zároveň k tomu inšpirovali aj ostatných.

REEBOK ROZBIEHA INŠPIRATÍVNU KAMPAŇ „LIVE WITH FIRE“Kampaň Live With Fire 2013 zjednocuje marketingové aktivity značky zamerané na kondičný šport a životný štýl. Popri tradičnom cvičení a behaní, ktoré sú hlavnými piliermi značky Reebok, sa v rámci kampane predstavia aj nové kolekcie určené pre milovníčky tanca a jogy, čím Reebok upevňuje svoju vernosť ženskému kondičnému športu.

Aktuálna kampaň nadväzuje na minuloročnú, ktorá prebiehala pod názvom Fitnes konečne ako šport a prezentovala program CrossFit – symbol rýchlo sa meniaceho prostredia kondičného športu. Kampaň ukázala ako CrossFit pomáha medzi športovcami budovať sebadôveru a spoločenstvo spriaznených ľudí. Podporuje súperenie rovnako ako kamarátstvo. Kampaňou Live With Fire Reebok tento odkaz rozširuje a vyzýva ľudí, aby kráčali za svojimi túžbami a žili svoj život spôsobom, ktorý podnieti aj ostatných.

Live With Fire

Kľúčovými produktmi kampane Live With Fire je obuv RealFlex a oblečenie Reebok Δ (Delta). Reebok okrem toho predvedie v oblasti ženského kondičného športu počas sezóny jar/leto 2013 prvýkrát aj kolekciu oblečenia a obuvi, určenú pre milovníčky tanca a jogy.

Tvárami slovenskej jarnej a letnej kampane Reebok Live With Fire 2013 sa stali herečka a speváčka Mirka Partlová a hokejista Richard Lintner. Značka Reebok naďalej spolupracuje aj s tanečníčkou Ivanou Surovcovou, ktorá bola v roku 2011 a 2012 hlavnou ambasádorkou značky Reebok na Slovensku.

Hokejista Richard Lintner predstavuje v kampani novú kolekciu oblečenie značky Reebok Δ a vylepšenú športovú obuv RealFlex. Tieto produkty sú vhodné na používanie pri akomkoľvek fitnes športe, či ide o klasické cvičenie vo fitnes centrách, beh, alebo silové a kondičné cvičenie CrossFit, ktorého hlavným celosvetovým partnerom je značka Reebok.

Video:

“Spolupráca so športovou značkou Reebok ma teší, pretože ako profesionálny športovec viem, aké je dôležité nosiť kvalitné a zároveň pohodlné veci počas tréningov. Nová kolekcia oblečenia Reebok Δ mi počas mojich tréningov vyhovuje a samotná značka ma prekvapila nielen dizajnom oblečenia a obuvi, ale aj svojou kvalitou a farebnosťou,” hovorí Richard Lintner.

Mirka Partlová reprezentuje v kampani ženskú časť kolekcie Reebok, ktorá je zameraná na aktívny životný štýl. Chce ženy inšpirovať k tomu, aby žili svoj život so zanietením a pocitom zmysluplnosti, a zároveň dokázali inšpirovať aj ostatných.

„Tanec je súčasťou môjho života a som rada, že si ma značka Reebok vybrala do svojej kampane. Verím, že spolu s Ivanou Surovcovou dokážeme motivovať mnoho žien k aktívnejšiemu spôsobu života a okrem behu, či klasickým fitnes športom si obľúbia aj tanec a jogu. Život je pestrý rovnako, ako produkty patriace do tejto  kampani. Veď deň sa dá prežiť aj pohybom, s úsmevom na tvári,“ reaguje Mirka Partlová.

Video:

Fotogaléria:

.

O značke Reebok

Značka Reebok International Ltd. so sídlom v Cantone v americkom štáte Massachusetts je popredným svetovým návrhárom, predajcom a distribútorom športového, cvičebného a vychádzkového oblečenia, obuvi a vybavenia. Reebok ako svetová značka inšpirovaná americkým štýlom je priekopníkom v oblasti priemyslu so športovým tovarom a môže sa pochváliť bohatou a slávnou tradíciou v oblasti behania, cvičenia a kondičného športu. Reebok je dcérskou spoločnosťou skupiny adidas Group a pôsobí pod viacerými divíziami značky Reebok, Reebok-CCM Hockey a Sports Licensed Division. Ak máte záujem o ďalšie informácie, navštívte webovú stránku značky Reebok, http://www.reebok.com, alebo objavte spoločnosť Reebok na nasledujúcich stránkach: http://reesha.re/plus; http://twitter.com/reebok a http://youtube.com/reebok

KONTAKT:
Martina Rybansky
PR manager Reebok
e-mail: martina@mediamedia.sk
tel. kontakt: 0917 157 985

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.