Oriflame spúšťa jedinečnú digitálnu kampaň na rozšírenie tímu poradkýň (FOTO)

BRATISLAVA, 10. októbra 2012 (tlacovasprava.sk) – Švédsky výrobca kozmetiky Oriflame spúšťa na Slovensku rozsiahlu digitálnu kampaň. Chce ňou osloviť mladé ženy a rozšíriť tím poradkýň Oriflame. Nosným prvkom je kreatívne video, ktoré rozpráva príbeh úspešnej poradkyne. Hlavnú úlohu si v ňom zahrá najmä divák.

Kampaň má lákavé posolstvo

Kampaň nesie jednoduchý, no zároveň príťažlivý odkaz, ktorý hovorí, že každá žena môže „zažiariť“ a stať sa hviezdou. Agitačné posolstvo posilňuje claim kampane, ktoré znie „MAM NA TO!“

Byť úspešná je métou každej ženy. Kozmetická spoločnosť stavila pri tvorbe koncepcie kampane na jednu z najprirodzenejších ľudských túžob. Dosahovanie svojich cieľov a napredovanie je podľa psychológov vlastnosť, ktorú máme my ľudia v sebe zakódovanú odjakživa. Prirodzenosťou každého človeka je mať sa lepšie a byť šťastnejší. Aj preto sa spoločnosť Oriflame rozhodla staviť na ľudskú prirodzenosť a emócie. Inšpiráciou kampane sa stala mladá úspešná žena, ktorá sa živí kozmetickým poradenstvom. Kampaň nesie jednoduchý, no zároveň príťažlivý odkaz, ktorý hovorí, že každá žena môže „zažiariť“ a stať sa hviezdou. Agitačné posolstvo posilňuje claim kampane, ktoré znie „MAM NA TO!“

Zahrajte si v televíznom šote

Celú ideu zatraktívnenia práce kozmetickej poradkyne sa kreatívnemu tímu podarilo vtesnať do necelých dvoch minút. Práce trvali takmer mesiac a ich výsledkom je štýlové video, ktoré práve vás predstaví svetu ako šikovnú poradkyňu Oriflame. Stačí zadať meno, nahrať vlastnú fotku – a krátky šot zachytávajúci hviezdny život vás ako úspešnej ženy je na svete. Myšlienka personalizovaného šotu, ako aj celá produkcia kampane vyšla z dielne bratislavskej reklamnej agentúry 2create.

„Videom sa snažíme povedať ženám, že každá má na to, aby sa stala súčasťou Oriflame, zožala úspech a plnila si sny. Práve emócie a personalizácia dodávajú šotu silný virálny potenciál,“ vysvetľuje Martin Porada z agentúry 2create. Pre kampaň bola vytvorená špeciálna mikrosite http://www.mamnato.sk, kde si môžete video personalizovať.

Čakajú 3 000 nových poradkýň

Štýlové video práve vás predstaví svetu ako šikovnú poradkyňu Oriflame. Stačí zadať meno, nahrať vlastnú fotku – a šot zachytávajúci hviezdny život vás ako úspešnej ženy je na svete.

Online kampaň je naplánovaná na jeden mesiac a potrvá od 10. 10 do 11. 11. 2012. Cieľovou skupinou sú mladé ženy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré budú oslovované bannerovou reklamou na známych internetových portáloch. Celkovo sa odhaduje, že kampaň dosiahne približne 16 miliónov zobrazení a na najznámejšej sociálnej sieti až 30 miliónov klikov.

„Dali sme si záležať na prevedení, ako aj nasadení komunikácie, a očakávame, že počas registračnej kampane získame až okolo 3 000 nových poradkýň,“ prezrádza Lenka Štefániková. „Motiváciou je okrem slobodnej práce aj darček, ktorý získa prvá tisícka registrovaných poradkýň. Navyše každý, kto sa zapojí do kampane a vytvorí si vlastné video, má možnosť hrať o skvelý balíček kozmetiky v hodnote 500 €,“ dodáva Lenka Štefániková.

Práca pre každú ženu

Nijaký pohovor, vyšperkovaný životopis či roky praxe v odbore. Na prácu kozmetickej poradkyne stačí chuť a odhodlanie. Navyše kariéra kozmetickej poradkyne ponúka slobodu. „Ženy si samy určujú, kedy, s kým a za koľko budú pracovať. Flexibilitu oceňujú študentky, mamičky na materskej, ale aj zamestnané ženy, ktoré si chcú privyrobiť,“ vysvetľuje Lenka Štefániková, marketingová riaditeľka Oriflame Slovakia.

Celá správa tu.

Spoločnosť Oriflame je výrobcom švédskej kozmetiky. Ide o medzinárodnú kozmetickú spoločnosť s priamou formou predaja vo viac ako 60 krajinách sveta. Ponúka produkty starostlivosti o pleť, vône, dekoratívnu kozmetiku, telovú kozmetiku a doplnky, ktoré predáva prostredníctvom nezávislých kozmetických poradcov a poradkýň.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo obrazový materiál v tlačovej podobe kontaktujte, prosím:

Ivana Lempeľová
Oriflame Slovakia
tel.: 0907 892 290
ivana.lempelova@oriflame.sk

Lucia Weinbergerová
Public plus
tel.: 0911 906 069
lucia.weinbergerova@publicplus.sk

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.