*
článok
Gastro, TLAČOVÉ SPRÁVY

Otvorili prvý ŠARIŠ PUB: Pozrite sa, ako vyzerá konceptová novinka pivovaru (FOTO)

PREŠOV, 18. januára 2018 (tlacovasprava.sk) – Iskru pivu dávajú ľudia! Práve v duchu hesla, ktoré už niekoľko rokov sprevádza pivo Šariš, vznikla v Prešove aj prvá prevádzka ŠARIŠ PUB, kde sa toto spojenie dokonale pretavilo. Okrem neopakovateľného pivného zážitku svojim návštevníkom ponúka aj príjemné moderné prostredie a gastronomický súlad domácej šarišskej, slovenskej a českej kuchyne. Hudobným hosťom počas krstu bol Marián Čekovský.

Pivovar Šariš v minulom roku oslávil 50. výročie od svojho vzniku. Do nového roka vstupuje s unikátnym konceptom prvej originálnej Šariš Prevádzky – ŠARIŠ PUB, ktorý bol oficiálne pokrstený 17. januára 2018. Jeho cieľom je poskytnúť návštevníkovi unikátne prostredie a čo najvhodnejšie podmienky, na dosiahnutie čo najlepšieho pivného zážitku z pitia piva Šariš.

Prevádzka na ploche 300 m2

Formát konceptovej prevádzky prináša nielen moderný štandardizovaný priestor, ale pre lepšiu spokojnosť zákazníka čerpá z know-how pivných majstrov a zdieľa bohaté skúsenosti a dobrú prax kvalitného personálu.

Návštevníci PREŠOVSKÉHO ŠARIŠ PUB-u sa môžu tešiť na Šariš Zlatú 12, Šariš 10, Tmavý Šariš alebo na aktuálny pivný špeciál z edície Sládkových pokladov – Šariš Rubín.

Na prevádzke, v ktorej je na ploche 300 m2 pre zákazníkov k dispozícii 168 miest, sa čapuje nepasterizovaný Šariš tankovou technológiou, pre čo najviac autentický a čo najčerstvejší pivný zážitok – skoro ako keby ste ho pili priamo z ležiackej pivnice priamo v pivovare.

Návštevníci PREŠOVSKÉHO ŠARIŠ PUB-u sa môžu tešiť na Šariš Zlatú 12, Šariš 10, Tmavý Šariš alebo na aktuálny pivný špeciál z edície Sládkových pokladov – Šariš Rubín. „Z celej ponuky značky Šariš by sme najviac vyzdvihli Šariš Zlatú 12-tku, ktorú sme špeciálne priniesli v roku 2017 pri príležitosti osláv 50. výročia značky,“ hovorí Ján Čerkala, manažér závodu.

Nová Zlatá 12-tka

Na prevádzke, v ktorej je na ploche 300 m2 pre zákazníkov k dispozícii 168 miest, sa čapuje nepasterizovaný Šariš tankovou technológiou.

Do novej Zlatej 12-tky šarišskí sladovnícki majstri pridali viac druhov sladov a tiež štipku karamelového sladu. To všetko jej dodáva intenzívnu zlatú farbu a plnú bohatšiu chuť. Trojité chmelenie dáva Zlatej 12-tke intenzívnu chmeľovú arómu a príjemnú horkosť, ktorá balansuje karamelové tóny.

„Ľudia, ktorí naše pivo Šariš v pivovare varia, do neho vkladajú nielen kus zo svojej povestnej východniarskej srdečnosti a temperamentu, ale aj svoje dlhoročné skúsenosti a zručnosť,“ to je podľa Jána Čerkalu, manažéra závodu, dôvodom, že pivo Šariš opúšťa brány pivovaru v tej najlepšej možnej kvalite.

O tom aký bude zážitok z pitia piva na prevádzke, však už rozhodujú externé faktory. Kľúčovým prvkom je samotné prostredie, v ktorom si zákazník má možnosť pivo vychutnať. Okrem toho sú dôležité podmienky, ktoré panujú na prevádzke – umenie majstrovsky načapovať pivo a servírovať ho zákazníkovi, starostlivosť o výčapné zariadenie na prevádzke a pivná kultúra ako taká.

„Práve to bolo jedným z dôvodov na vytvorenie unikátneho konceptu originálnej Šariš prevádzky – ŠARIŠ PUB,“ hovorí Čerkala. O návštevníkov prevádzky sa v prípade potreby stará až 10-členný tím kuchárov, pričom väčšina ponúkaných jedál je uspôsobená špeciálne pre tento podnik.

Dizajn s heslom: Hrdosť na hodnoty

Celý koncept prevádzky je navrhnutý v modernom duchu, no veľký dôraz bol kladený aj na to, aby na návštevníka pôsobil srdečne a príjemne. Dizajnové grafiky v priestore komunikujú hrdosť na hodnoty, ktoré sú typické pre ľudí z východu – hrdosť, otvorenosť, dobrosrdečnosť, živelnosť a v neposlednom rade pohostinnosť.

Prvý ŠARIŠ PUB vznikol práve v Prešove, domovskom regióne značky, len pár kilometrov od pivovaru. „Do budúcnosti však plánujeme rozšíriť túto sieť aj do iných miest na východe, aby si čo najviac ľudí mohlo vychutnať Šariš v tej najlepšej možnej kvalite v čo najpríjemnejšom prostredí,“ netají plány Ján Čerkala.

Fotogaléria:

Kontakt pre médiá:
Ján Chudík, špecialista firemnej komunikácie, mobil +421 904 707 432, email jan.chudik@asahibeer.sk

Akciová spoločnosť Pivovary Topvar je poprednou pivovarníckou spoločnosťou na Slovensku s viac ako 650 zamestnancami a jedným z najmodernejších pivovarov v strednej Európe. Do portfólia jej značiek, ktoré každoročne získavajú ocenenia na medzinárodných aj lokálnych súťažiach kvality, patrí Pilsner Urquell, Šariš, Velkopopovický Kozel, Radegast, Gambrinus, Topvar, Smädný Mních, Excelent, nealkoholické pivo Birell, či cider Kingswood a Frisco. Spoločnosť patrí pod jednotku Asahi Breweries Europe Group, ktorá vznikla po akvizícii piatich stredoeurópskych pivovarníckych spoločností japonskou pivovarníckou spoločnosťou ASAHI.

Komentáre

Momentálne neexistujú žiadne komentáre.

Komentuj...

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: