Ako ušetriť na projekte zateplenia budovy? Návod ponúka server 123dopyt.sk

BRATISLAVA, 23. augusta 2013 (tlacovasprava.sk) – Chcete podstatne ušetriť na nákladoch vykurovania Vášho domu, bytu či sídla firmy? Vhodným riešením je zateplenie, ktoré sa v posledných rokoch po našom celom území veľmi rozmohlo. Táto momentálne najviac vykonávaná stavebná práca Vám ročne ušetrí niekoľko stoviek, či dokonca tisícok eur.

Zatepľovanie bytových domov sa v posledných rokoch po našom celom území veľmi rozmohlo. Táto momentálne najviac vykonávaná stavebná práca ročne ušetrí vlastníkom i nájomníkom niekoľko stoviek, či dokonca tisícok eur.
Zatepľovanie bytových domov sa v posledných rokoch po našom celom území veľmi rozmohlo. Táto momentálne najviac vykonávaná stavebná práca ročne ušetrí vlastníkom i nájomníkom niekoľko stoviek, či dokonca tisícok eur.

Zatepľovanie budov sa okrem ušetrenie energií realizuje kvôli celkovému zlepšeniu fyzického stavu budovy. Ide však o pomerne nákladný „face-lift“a ak nedisponujete hotovými financiami na preplatenie investície, je vítanou pomocou dotácia, ktorú na zateplenie poskytuje Štátny fond rozvoja bývania.  V kombinácií s pôžičkou je to veľmi výhodný spôsob financovanie zateplenia, ktoré potom dlhodobo šetrí náklady na zimné vykurovanie (bytového) domu. Pre žiadosť o dotáciu však potrebujete niekoľko dokumentov a posudkov, ktorých vypracovanie tiež nie je najlacnejšie.

Tu môžete ušetriť prostredníctvom dopytových systémov. „Odborníka, ktorý spracuje potrebnú dokumentáciu pre dotáciu i energetický posudok nájdete najjednoduchšie cez dopytové servery,“ hovorí Otto Kočí, riaditeľ služby 123dopyt.sk.

Služba 123dopyt.sk, ktorá medzi ne patrí  je jednoduchá, rýchla, šetrí Vaše financie i čas.
Na webstránke bezplatne vyplníte formulár, ktorý operátor do dvoch dní spracuje a preverí a rozošle dopyt relevantným firmám, ktoré Vám na zadaný súkromný email začnú posielať už konkrétne ponuky. Podľa skúseností sa v priebehu desiatich dní ozve 6-10 odborníkov, z ktorých ponúk si vyberáte. V priebehu pár minút teda oslovíte niekoľko tisíc firiem z relevantného segmentu bez akejkoľvek námahy.

Keď príde na realizáciu zateplenia, ďalšie financie môžete ušetriť na nákupe samotného zatepľovacieho materiálu a na stavebných prácach. Stavebníctvo a stavebný materiál je oblasť, ktorá je cez 123dopyt.sk dopytovaná úplne najčastejšie a pri nákupe môžete ušetriť až 30% pôvodnej ceny. „Dopytujúci tu nájdu aj staviteľov, remeselníkov či dodávateľov materiálu, teda presne to, čo pri realizovaní zatepľovania potrebujú. Prostredníctvom 123dopyt.sk zadaním jedného dopytu oslovia naraz 65 000 dodávateľov zo všetkých kútov Slovenska,“ dodáva Kočí.

O spoločnosti B2M.CZ

Spoločnosť B2M.CZ, ktorá je vlastníkom systému 123dopyt.sk,  je špecialistom na B2B on-line dopytové systémy výberových procesov. Okrem Slovenska pôsobí aj v Českej republike, v Poľsku a Maďarsku. Na všetkých trhoch dosahuje postavenie lídra vo svojej oblasti. Cieľom spoločnosti B2M.CZ je poskytovať vysoko kvalitné a cenovo nenáročné služby s maximálnou orientáciou na potreby firiem a podnikateľov. Viac informácií nájdete na http://www.b2m.cz a tiež na http://www.123dopyt.sk

To, že je služba 123dopyt.sk efektívna a stále obľúbenejšia, dokazujú i konkrétne počty dopytujúcich.  Od doby, kedy spoločnosť v roku 2004 vstúpila na slovenský trh, počet dopytujúcich každoročne rastie o desiatky percent. Službu využívajú predovšetkým malé a stredné firmy, ale i štátne inštitúcie či živnostníci. Oceňujú najmä rýchlosť, jednoduchosť  a výhodnosť výberového procesu, ktorý portál svojou podstatou ponúka. Používanie systému 123dopyt.sk je pre zadávateľa (dopytujúceho) bezplatné a navyše, pri samotnou nákupe môže dopytujúci ušetriť až 30 % priemernej ceny.

Pre viac informácií kontaktujte:

Katarína Ranta-Krenkku (Selecká)
PR Specialist
E_katarina@pspr.sk
M_904 283 825
W_www.pspr.sk

1 comments

  1. Moje skúsenosti s 123dopyt –
    odoberal som dopyty od 123dopyt veľa rokov, mal som tam veľmi vysoké hodnotenie a zo službami som bol spokojný až – !!!! Tento rok sa páni rozhodli že si rozdelia od nás už raz zaplatené dopyty na ďalšiu podskupinu ,,špeciálne dopyty” a vy si musíte doplatiť za ich odbery. Jednoducho nás hrubo oklamali. Keď som im napísal že s tým mám veľký problém ako aj všetci moji známi aj zákazníci a naši dodávatelia jednoducho mi nepredĺžili zmluvu.
    Takže ak chcete byť ďalším oklamaným zákazníkom plne odporúčam 123dopyt!!!!!!!!!!

Komentuj...

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.